Zárszerviz Fogadja meg tanácsainkat

A hónapokban átlagon felül vették igénybe zárszerviz szolgáltatásunkat. Ennek oka az elszemtelenedett betörők. Hihetetlen nagy arányban nőttek meg a betörések Budapest és környékén.

Azért csak Budapest és környékét említettük meg, mert cégünk csak ezekre a területekre szakosodott. Az ügyfelek arra panaszkodtak, hogy nem győzik igénybe venni a zárszerviz szolgáltatásokat, annyiszor törnek be havonta otthonukba. Sokakban felmerült sajnos az ötlet, hogy saját eszközökhöz folyamodnak értékeik védelme érdekében. A rendőrség ugyanis tehetetlen. Annyira profik a betörők, hogy nem hagynak ujjlenyomatot, és nyomukra akadni szinte lehetetlen. Az ellopott dolgokat külföldön, vagy az ország másik felében értékesítik.
Saját eszközökhöz folyamodni a legrosszabb dolog, amit ember elkövethet maga ellen. Igen, jól látják, maguk ellen. A törvény ugyanis kimondja, és tiltja, hogy bármilyen illegális eszközzel védjük meg otthonunkat. Míg Amerikában megengedett és törvénybe van foglalva, hogy a betörők ellen fegyverrel védekezhetnek, Magyarországon ez szigorúan tilos. Ha valaki így cselekszik, azonnal a betörő lesz a sértett. Az sem megengedett, ha valaki áramot vezet a kerítésébe. Ez ugyanis azonnali halált okoz, és az okozó mehet is börtönbe.
Nagyon sok család tart kutyát. Ez teljes mértékben legális, és valljuk be, elég hatékony egy betörő ellen. Akkor legális teljesen, ha a kapun fel van tüntetve, hogy a családnak kutyája van, aki harap. Ha ez nincs feltüntetve és a betörőt így támadja meg, akkor ismét a tulajdonos lesz kérdőre vonva. Igen furcsa dolgok ezek. Mintha a törvény a betörők oldalán állna és mi lennénk a rossz emberek, akik nem engedik, hogy elvigyék amiért jöttek.

Nem sok mindent tehet az ember sajnos. A leghatékonyabb módszer, ha hívunk egy zárszerelő szakembert. Ugyanis szakszerűen csak Ők tudnak olyan eszközöket javasolni, melyek törvényes keretek között védik meg otthonunkat.

Érdemes beszerezni jó minőségű zárakat, biztonsági eszközöket, kamerát és esetlegesen bebiztosítani az ingatlant és a benne található értékeket. Nagyon fontos megemlíteni azt is, hogy azok a házak, melyek ki vannak világítva sokkal nagyobb biztonságban vannak. A betörők ugyanis nem szeretik a fényt, mert meglátják Őket.
Figyeljenek tehát oda a környezetükre. Érdemes ezeket az apró dolgokat megfogadnia mindazoknak akiknél még nem törtek be és azoknak is akikhez már igen. Hívja bizalommal a Záróra csapatát.

Comments are closed.