Költöztetés külföldre

Nagy utazás
A költöztetés külföldre pont olyan egyszerű, mint ha belföldön költöznék. Egy dolgot kivéve, a távolságot. Sokan megijednek egy ilyen nagy feladattól, mint a költözés és ennek a kivitelezése, azonban semmi olyan dolog nincs benne, amitől félni kellene.
A költözés külföldre írásom azért született meg, mert nagyon jó élményekkel gazdagodtam, amit másokkal is meg szeretnék osztani. Főleg azokkal, akik félve állnak neki egy ilyen feladat megoldásához.
Sokan azt gondolják, hogy ez egy hatalmas nyűg. Azonban nem így van. Ha jobban bele gondolunk, akkor igazából semmit sem kell tenni, csupán megtalálni a megfelelő céget, akik mindenben a segítségünkre lesznek. Ez számomra egy fél órás feladat volt. Nem kell semmi mást tenni, csak beülni egy pohár borral a fotelba, a laptopot a kézbe venni és beütni, hogy költöztetés külföldre. Rengeteg céget ad meg a kereső. Itt mindenki kedvére választhat. Minden cég feltüntetni a weboldalán, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt, milyen autóval végzi mindezt és mit tud pluszban ajánlani, amiért Őket érdemes választani. Árajánlatot e-mailben kivétel nélkül minden cégtől lehet kérni, csupán ki kell tölteni az általuk megadott kérdésekre a választ.

Én a lehető legtöbb információra kíváncsi voltam, amit egy ilyen dologról tudni lehetett. Sorra olvastam hát el minden egyes cég adatait, ezzel is előbbre jutva. Közben pedig iszogattam a finom kis borocskát, amit magyar kezek készítettek, tudván, nem sokáig lesz ilyen élményben részem.
Tehát olvastam és árajánlatot kértem. De nem csak azoktól a cégektől, akik az első oldalon szerepeltek a találati listán. A többi oldalt is megtekintettem. Ugyanis, akik egy kicsit is jártasok a netes világban tudják, hogy az első oldalon a weboldalak nagy része egy céghez tartozik.

Két napon belül szinte mindegyik cég megküldte az ár ajánlatát. Azt elfelejtettem, hogy Én Budapestről Berlinbe költöztem, egy munka miatt. Volt egy két weboldal, akik már elsőre szimpatikusak voltak. Az árajánlatokból aztán felhívtam hármat, hogy legyen egy hang is a képhez, hiszen az is nagyon sokat számít. Az egyik cég többszöri keresésemre sem vette fel a telefont, így ki is esett a játékból.

Végül ezt a céget választottam, akik a csomagolástól kezdve mindent kézben tartottak. Miután megbeszéltük a részleteket, nekem semmire sem volt gondom. Csomagolás, csomagoló anyagok, pakolás, szállítás. A költöztetés külföldre szolgáltatást mindenkinek ajánlom, akik a munka könnyebbik és kényelmesebb végét szeretik megfogni.

Mi ezt a céget választottuk.

Comments are closed.