Hevederzár szerelés Új találmány

A hevederzár szerelés nem egy bonyolult folyamat, a lakatosok számára. A legkedveltebb zár a hevederzár az ügyfelek körében. 

Amikor hevederzárról beszélünk, akkor arról is, hogy mennyire biztonságos dolog is ez. A szakmában nincs még egy olyan zár, ami ilyen magas védelmet nyújtana egy otthonnak. Aki pedig extra védelmet szeretne, annak ajánljuk a Gordiusz védőpajzsot, ami extra védelmet nyújt. Az összes betörés ellen, legyen szó fúrásról, savazásról, feszítésről, áthúzásról, semmi sem fog ki rajta. A külső kilincsnyílásra szerelhető, alkalmazható hevederzárak, páncélajtók és minden biztonsági eszközön.

A rozsdamentes acéllal ellátott szerkezet maximális védelmet nyújt. Speciális, csak gyártónál másolható kulcs tartozik hozzá. Több zár védelmére alkalmas egy időben. A kulcslyukhoz csak egy félek éppen lehet hozzá férni. Mégpedig úgy, ha a Gordiuszhoz adott védő kulccsal előbb a páncélt nyitjuk ki. Ez teszi lehetővé, hogy a betörők ne jussanak be az ingatlanba.

Szerintem nincs olyan ember, akiben felmerül az a kérdés, miért kellett ilyen magas védelmet kitalálni a bejárati ajtókra. A betörések száma napról napra hihetetlen mértékben nő. A rendőrség azonban tehetetlen. Nem tudják megakadályozni a betöréseket. Ha megtörtént egy betörés, nem tudják megtalálni a tettest. Az esetek többségében soha nem kerül elő az ellopott érték, és a betörő sem. Olyan profin dolgoznak, hogy semmilyen nyomot nem hagynak maguk után. Akihez egyszer már betörtek sokkal óvatosabb lesz utána. Aki azonban nem szembesült élete során betöréssel, azt gondolja, vele biztos nem fog egy ilyen rossz dolog megtörténni. Főleg azért nem, mert jó környéken él. Nos az ilyen embereknek üzennénk, hogy tévednek. Tévednek, ha azt hiszik az Ö otthonuk biztonságban, van. Sajnos manapság nem számít a betörőknek a környék, csak az, hogy minél nagyobb legyen a zsákmány.

Érdemes oda figyelni a környezetre. Az otthonra és az értékekre, amiért egy életet dolgoztak meg emberek. A hevederzár az a zár, ami a legnagyobb biztonságot nyújthatja egy otthonnak. Természetesen extra védelmek, mint a Gordiusz védőpajzs lesznek és voltak is.

Figyeljen tehát mindenki oda biztonságára. Mert olyan dolgok történhetnek, amit utána nem lehet nem megtörténté tenni.

Comments are closed.